čtvrtek 19. července 2012

Scary Smash

Je to jasné, dospělí jsou absolutně bez imaginace a tak se začínají využívat nápady dětí. A věřte nebo ne, docela to funguje. Důkazem je třeba comics Axe Cop http://axecop.com/  který má na svědomí dvojce bratrů Malachai Nicolle (5 let v době vzniku), který má na starosti scénář a postavy a Ethan Nicolle (29 let v době vzniku) který si vzal na starosti převedení do comicsové podoby (FOX prý chce dokonce animovaný seriál ;-)). 




No a jako další podobně laděný kousek je webseriál Scary Smash, kde děti vymýšlejí příběh který je následně vizualizován. Hned v prvním díle, kde je tragická smrt mlékaře a sedmidenní boj s monstrem, si střihl hlavní roli comicsový Bůh  Joss Whedon (Firefly, Avengers, PG Porn, atp... a to se ani nezmiňuji o tom všem, co napsal ;-)), který dokázal i Scotta Smummerse změnit ze suchého páprdy na cynického hláškaře 
:-D. Spolu s ním se na plátně objeví i Dave Foley a.k.a The Milkman, nebo třeba i (slint slint) Felicia Day (známá třeba z Whedonova " Dr. Horrible's Sing-Along Blog ", nebo webseriálu "The Guild" který je k vidění zde http://www.videacesky.cz/tag/the-guild/page/6 ).
No, ale bez delších kydů 

"Scary Smash"


1 komentář:

  1. Bile pismo na cernem pozadi vypada na blogu cool. Na Google Readeru vypada naprosto priserne, ptze ten nechava bile pozadi a tudiz skoncis s bilym pismem, ktere nevidis, ach jo. Pokud budu mit extra naladu, tak se na to podivam, ale uz fakt, jakym vytezili Axe Copa - Axe Cop Munchkin vychazi ve velmi brzke dobe - me varuje pred podporou zneuzivanych deti.

    OdpovědětVymazat